Wie zijn wij?

Instituut voor Seksverslaving

Jolanda Marks, ECP, CSAT-therapist


JOLANDA MARKS

Opleiding & werkervaring

Ik studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hierna heb ik mij in mijn vakgebied verdiept door verschillende therapeutische opleidingen te volgen en mij te specialiseren in de psychologie van Carl Gustav Jung en de Psychosynthese. Beide richtingen leggen de nadruk op de mens als een geheel van lichaam, gevoelens en gedachten. Daarnaast gaan deze richtingen ervan uit dat iedereen kwaliteiten en talenten heeft. Hierbij staat zingeving – de zin die jij aan je leven geeft – centraal.

Ik volg regelmatig her- en bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en mij verder te verdiepen in mijn vak. Ik ben ECP (European Certificate of Psychotherapy) en CSAT (Certified Sex Addiction Therapist) geregisreerd.

Verenigingen

Ik ben lid van de beroepsvereniging NVPA (registratienr: 104047) en van de koepelorganisatie NAP (registratienr: ECP-NL-657).

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de psychologische sessies (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekering.

Om uit te zoeken of en hoeveel jouw verzekering vergoedt, kun je het beste contact opnemen met je verzekeraar. Je kunt ook kijken op de website van de NVPA.

KvK-nummer: 34376928 .